Torsdag

I dag har vi fået oversat og skrevet spørgsmålene og svaren ind på websitet. Og så har vi været ved at teste om websitet virker på forskellige søge sider som f.eks. google og Mozilla Firefox. Og på forskellige mobiler og tablets. Der er vedlagt en fil på siden “Qa test” hvor der står hvad og hvor hjemmesiden virker på. Og så har vi været ved at kigge på fejl. Når man finder en fejl kan man skrive det ind på en hjemmeside der hedder jira.com der kan man skrive hvad der er galt, og ligge et screenshot ind af fejlen. Så når man er igang med at rette fejlen kan man flytte boksen hvor man har skrevet hvad fejlen er, videre til der hvor der står i gang. Og så når man er færdig så sætter man det hen til hvor der står færdig. Så kan man sende den til de andre medarbejdere så de kan tjekke om fejlen er i orden.14859494_328651730833814_824446858_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *